Duikpunt Duikschool Contacteer
 

Duikpunt Duikschool is een PADI 5 * IDC training facility.
Padi staat voor "professional association of Diving Instructors" en IDC voor Instructor Development Center. De staff bestaat uit 1 Course Director en 11 instructeurs, geassisteerd door 2 divemasters . Allen ervaren mensen met instructie bevoegdheid die je zowel in het Nederlands, Frans of Engels een opleiding kunnen aanbieden van recreatieve beginner tot en met duikinstructeur.


De 5 * aanduiding geeft aan dat zowel de duikshop als de cursussen voldoen aan de hoogste eisen van PADI als het gaat om professionaliteit, kwaliteit en service.


Duikpunt-Duikschool is een door de VDAB erkend opleidings centrum voor al de aangeboden duik en EHBO opleidingen.


Duikpunt Duikschool staat ook voor een gepersonaliseerde opleiding.
Dit betekent dat wij werken met kleine groepjes, dit betekent dat jij als leerling centraal staat. Ook voor onze instructeurs opleidingen. Opleiding "op maat" dus, wanneer en waar het jou het beste past. En last but not least: dat wij hiervoor geen gigantische bedragen vragen.


Duikpunt-duikschool biedt jou de mogelijkheid om te kiezen uit 3 avonden per week voor jouw zwembadlessen, 5 avonden per week voor jouw theorielessen, en keuze uit minimum 2 buiten duiken per week. Zo staan wij garant voor het tijdig afwerken van al jouw opleidingen zowel in Brugge, Bredene als Oostende. Dit maakt ons de grootste PADI duikschool van Vlaanderen


Duikpunt-Duikschool voorziet voor iedere leerling het gebruik van het duikmateriaal tijdens de cursus.
Vanaf 8 jaar kun je bij ons beginnen in het jeugdduiken en wil je even geen brevet meer halen dan bieden wij jou gratis een duikclub met meer dan 100 duikexcursies per jaar ,zonder de georganiseerde reizen er bij te rekenen.Twijfel niet langer, duik eens onder op onze site en stap in de wereld die "duiken" heet

Diensten

Geen diensten gevonden.


Meer foto's

Klik op één van de foto's voor een diavoorstelling.


Beoordelingen

U moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven

Schrijf als eerste een beoordeling!  Fanclub  sluiten


  sluiten

  Duikpunt Duikschool


  Voormiddag Namiddag
  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

  Geen opmerkingen.
  Ga verder naar injebuurt.be